| Fantoma din Rise | |
|
+8Any si Dali Alex Mihaela Anna Adrry ИIGHTMAЯE! Master Andra 12 participanți |
Autor | Mesaj |
---|
Andra
| Subiect: Fantoma din Rise Joi Mai 01, 2014 12:32 pm | |
| Fantoma din Rise Limba ceasului arată doisprezece fără un sfert . Aglomeraţia străzii s-a redus instant , numai trei siluete zărindu-se pe strada luminată numai de câţiva stâlpi pâlpâind . Periferia este câteodată înfricoşătoare , mai ales noaptea .. Dar ei nu mai au frică , nu după tot ceea ce au văzut în urmă cu trei luni ... Cartierul groaznic întreţinut a fost mai demult o atracţie din cauza restaurantului Rise , aflat la capătul lui . Însă , povestea fericită a propietarilor din anii 80' , a locuitorilor şi a clădirii s-a sfârşit în urmă cu mult timp . Perdelele albe şi imaculate s-au transfomat într-o secundă într-un roşu sângeriu , mâncarea cu un gust deosebit de delicios au devenit mucegăite cu mirosuri incredibile , chelneriţele tinere au fost sfâşiate şi mutilate , iar oaspeţii s-au călcat în picioare în drum spre ieşire . Ce s-a întâmplat în acea seară acolo .. nimeni nu ştie şi nimeni nu a înţeles . Rise a fost închis imediat , iar poliţia a abandonat cazul . Câteodată se mai aud ţipetele femeilor disperate cu copii lor de mână , alteori nişte vase sparte sau sunetul unor bătăi în uşă . Ei sunt nişte simplii tineri care doresc o răzbunare : Nicoleta , Alessia şi Traian . Ce au trăit în urmă cu multe săptămâni , la câte au văzut şi au auzit , nimeni nu i-a crezut ! Doresc răzbunare pentru această umilinţă imensă . Cât au fost ei batjocoriţi .. - Sunteţi pregătiţi ? a spus Alessia . - Mai mult ca niciodată .. Ajunşi în faţa restaurantului unde ferestrele erau baricadate , iar structura clădirii este foarte veche , Traian a doborât uşa cu piciorul . Una dintre fete a scos din geanta pe care o purta trei lanterne de buzunar , dar şi o cameră video . Le-a împărţit partenerilor săi lanternele şi au intrat pe rând înăuntru . Nicoleta a început să filmeze . - Ce naiba .. - Ăsta nu mai este Rise ! Data trecută , cum intrai în restaurant vedeai un coridor puţin lat şi prăfuit - bineînţeles .. clădirea este părăsită - cu câteva tablouri cu femei stând în ipostaze ciudate plus sângele de pe ele . După un stativ pe care cei trei adolescenţi cred că acolo ar fi stat chelnerul principal care primea clineţii . Dar acum .. tablourile sunt curate , în număr mult mai mic iar vechiul stativ este spart , rupt în bucăţele pe jos şi totul pare .. mai murdar ca înainte . Coridorul este mult mai strâmt şi ei îşi aduc aminte că uşa de la intrarea în salon era de două persoane , făcută din lemn negru . Acum este făcută din lemn alb . - Uşa a fost greu de spart . Nu a mai intrat nimeni după noi , nici măcar poliţia , a spus Traian grăbit . - După cum îmi amintesc , ei ne-au râs în faţă când le-am spus ce s-a întâmplat aici ! a zis Alessia grăbită . Nicoleta , în spatele lor , încearcă să se lămurească pe sine cum de s-a schimbat - chiar aşa de puţin - clădirea . ¤ BUF ¤ Uşa din spatele lor s-a închis zgomots , cufudându-i în întuneric . - Începe distracţia .. a spus băiatul gânditor . Trebuie să o gâsim pe Angelica cât de repede putem ! Şi să demonstrăm oraşului că în Rise există suflete uitate . Sper că vă place . Aceasta este doar prima parte . Ceva de genu , unu din trei .
Ultima editare efectuata de catre Andra in Vin Mai 02, 2014 8:26 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
Master Fondator
Mesaje : 203 Data de inscriere : 30/04/2014 Varsta : 25 Localizare : Bistrita-Nasaud
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Joi Mai 01, 2014 1:22 pm | |
| Foarte Tare , Nota 10/10 , merita continuata povestea | |
|
| |
ИIGHTMAЯE! Fondator
Mesaje : 84 Data de inscriere : 30/04/2014 Varsta : 26 Localizare : Bistrita-Nasaud
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Joi Mai 01, 2014 1:44 pm | |
| Ai inceput in forta povestea, imi place. Hai cu urmatoarea parte. | |
|
| |
Adrry V.I.P
Mesaje : 11 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 22 Localizare : Caută-mă ;)
| |
| |
Anna V.I.P
| |
| |
Mihaela
Mesaje : 21 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 23 Localizare : Neamț
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Sam Mai 03, 2014 7:07 am | |
| Alta poveste care va fi ... nu buna ... una foarte infricosatoare. Si felul in care ai inceput si ai terminat m-a surprins. :3 Abia astept sa vad ce se intampla in urmatoarea parte. | |
|
| |
Alex
Mesaje : 38 Data de inscriere : 02/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Iaşi
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Sam Mai 03, 2014 8:40 am | |
| Foarte frumoasa povestea, ma impresioneaza inceputul :3 Vreau next. | |
|
| |
Andra
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Dum Mai 04, 2014 7:50 pm | |
| Fantoma din Rise ~ Partea a II-a
- Parcă nici nu m-ai îmi amintesc Rise ! a spus Alessia supărată . Nicoleta filma în continuare , încercând să se adapteze noului restaurant . Ea a avut ideea de a intra prima dată aici şi tot ea vrea să aducă nişte dovezi inegalabile a existenţei paranormalului . În urmă cu trei luni , nu au fost pregătiţi cu tehnologie de filmat , ci doar cu curaj . Şi nici acela nu a fost deajuns .. Traian înaintează printre cele două fete şi deschide cu mâna tremurândă uşa din lemn alb . - S-a făcut mai frig aici … a zis Nicoleta . Reuşeşte să se uită vreo două secunde în sala mare . Lanterna lui pâlpâie într-una , iar frica îi creşte . Rise nu este locul cel mai potrivit pentru a-ţi petrece timpul .. Este locul prielnic pentru a face un atac de cord ! Băiatul se întoarce şi le face semn fetelor . - Puteţi veni , este liber . ¤POC¤ Uşa s-a închis , lovindu-l destul de tare pe Traian în cap . A căzut în fund cu mâna pe frunte , iar după s-a retras înspăimânat lângă stativ . - Ce naiba a fost asta ? a întrebat el . - Habar nu am , dar am filmat tot ! a răspuns Nicoleta puţin mai fericită . Băiatul se înfoaie şi încearcă să deschidă uşa . Era blocată .. Din spatele lor s-a auzit o sticlă spărgându-se . Alessia sare speriată . A fost prima care a observat un tablou lipsă de pe perete şi care era defapt .. în faţa ei .. spart. Se uită cu îngrijorare la ceilalţi doi . - Trebuie să plecăm de aici urgent .. Şi nici pe Angelica nu am auzit-o ! Traian , .. rupe uşa aia ! Un scârţâit deranjator pentru urechile tinerilor , dar îţi făcea sângele să-ţi îngheţe în vene .. Alessia a început să respire greu , iar camera de filmat vibra şi imaginea se deregla . Uşa dinspre sala mare s-a deschis puţin de tot , ca şi cum i-ar fi invitat pe cei trei înăuntru . -Am venit aici cu un motiv .. Trebuie să o găsim pe Angelica ! a ţipat Nicoleta din spate . Numai ea ne-ar mai putea ajuta acum . -Intrarea este blocată … mai avem altceva de pierdut ? Ştim sigur că aici există supernatural , dar nu ştim ce fel de supernatural este . Traian este lovit în cap Nico ! Dacă ni se întâmplă ceva mai rău ? - Ne riscăm , a spus băiatul în timp ce îşi aprindea lanterna . Ultima dată am văzut-o pe Angelica în sala de mese . Sunt sigur că acolo a rămas . Avem să trecem de sala mare , bar şi după bucătăria . Nu este greu .. Au intrat toţi , cu sau fără frică . ¤ În urmă cu trei luni ¤ Totul a început cu o simplă distracţie . Ei erau trupa de şoc a liceului până când , într-o seară de vineri , au fost provocaţi să intre în Rise . Provocarea a fost acceptată , dar când au păşit pragul .. s-au schimbat . În sala de mese au văzut scheleţi de oameni , au simţit mirosuri incredibile de mucegai şi descompunere , dar cel mai rău .. prima dată credeau că mintea le joacă feste. Alessa a auzit un plânset de copil , iar Traian jură că a văzut un obiect mişcându-se . În acel întuneric , orice era posibil . Ieşirea le era blocată şi ei nu ştiau ce să facă . A apărut ea .. Angelica este sufletul unei foste chelneriţe care a murit încercând să îi salveze pe ceilalţi oameni . Ea doar numele şi l-a oferit şi în plus le-a arătat calea celor 3 . Au spus tot ce au văzut dar nimeni nu i-a crezut . Însă , ce se întâmplă acum în Rise , este complet diferit . Mobilă mişcătoare , accidente violente .. Cineva nu îi vrea acolo . Sau , mai bines pus , ceva nu vrea să fie descoperit secretul ce sălăsluieşte în întuneric? Aştept păreri . | |
|
| |
Any si Dali
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Dum Mai 04, 2014 8:25 pm | |
| | |
|
| |
blkthereaper93
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Lun Mai 05, 2014 1:42 pm | |
| infricosetor... este povestita foarte bine. next | |
|
| |
Mihaela
Mesaje : 21 Data de inscriere : 01/05/2014 Varsta : 23 Localizare : Neamț
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Lun Mai 05, 2014 1:44 pm | |
| Ce-mi place povestea asta. :3 Andi, te rog, pune next. | |
|
| |
blkthereaper93
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Lun Mai 05, 2014 1:52 pm | |
| este tot prima parte... hai cu next | |
|
| |
Andra
| |
| |
blkthereaper93
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Lun Mai 05, 2014 2:06 pm | |
| acum m-am prins... baga continuarea. povestea imi place | |
|
| |
AleX. Corector
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Lun Mai 05, 2014 2:28 pm | |
| Next e faina PS: teai inspirat din Delicia nu? | |
|
| |
ИIGHTMAЯE! Fondator
Mesaje : 84 Data de inscriere : 30/04/2014 Varsta : 26 Localizare : Bistrita-Nasaud
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Lun Mai 05, 2014 3:58 pm | |
| Cat de tare poate sa fie povestea, hmm oare cred asta ca m-a lovit usa in cap ? nee nu cred este chiar o poveste incredibila. Hai cu Next-ul este SUPER-EXTRA-MEGA-TARE!!! | |
|
| |
Andra
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Mar Mai 06, 2014 3:23 pm | |
|
Ultima editare efectuata de catre Andra in Mar Mai 06, 2014 3:41 pm, editata de 1 ori | |
|
| |
blkthereaper93
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Mar Mai 06, 2014 3:24 pm | |
| | |
|
| |
Ale Critic
Mesaje : 38 Data de inscriere : 05/05/2014 Varsta : 23 Localizare : Mereu in fata calculatorului :D
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Mar Mai 13, 2014 7:26 pm | |
| Hmmm ... suspans , actiune , naratiune , nici prea mult si nici prea putin dialog ... imi place ! Chiar am simtit tot ce traiau personajele , ce simteau . Mai zic un cuvant : NEXT ! | |
|
| |
Master Fondator
Mesaje : 203 Data de inscriere : 30/04/2014 Varsta : 25 Localizare : Bistrita-Nasaud
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Mar Mai 13, 2014 7:41 pm | |
| | |
|
| |
Alex
Mesaje : 38 Data de inscriere : 02/05/2014 Varsta : 25 Localizare : Iaşi
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Mier Mai 14, 2014 6:32 pm | |
| What? De ce e asa tare povestea? Pentru ca esti geniala si povestea e tare Next :3 | |
|
| |
[Leg] Green Angel
Mesaje : 9 Data de inscriere : 25/05/2014 Varsta : 25 Localizare : La tigani. II bat de le sparg capacele
| Subiect: Re: Fantoma din Rise Dum Mai 25, 2014 5:58 am | |
| Place la mine Next | |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Fantoma din Rise | |
| |
|
| |
| Fantoma din Rise | |
|