Activitate Paranormala
Doriți să reacționați la acest mesaj? Creați un cont în câteva clickuri sau conectați-vă pentru a continua.

Activitate Paranormala

Fenomene Paranormale

AcasaPortalUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Ce sunt astia ?

In jos 
2 participanți
AutorMesaj
AleX.
Corector
Corector
AleX.

Data de inscriere : 05/05/2014
Varsta : 24

Ce sunt astia ? Empty
MesajSubiect: Ce sunt astia ?   Ce sunt astia ? EmptySam Iun 07, 2014 4:28 pm

Se uita la mine. Stau pur si simplu si se uita la mine. Deobicei pe pereti,pe canapea,pe dulap,etc.
Sunt muti,si nu mai au loc unii de altii. Sunt cu gramexile. Sunt urati,scarbosi,oribili,nu pot descrie! Sunt lipiti unii de altii. De exemplu din mana unuia,este format piciorul altuia,iar din capul aluia e sanul unei femei la fel de urate.
Au deobicei culoare portocalie,neagra si rosie. Sau doar una dintr ele. Nu clipesc,dar au ochi. O fatza deformata deobicei. Corpuri la fel de deformate si lipite.
Sunt un fel de mutanti siamezi care cand ii privesti te apuca groaza.
Uneori se misca,dar foarte rapid si cu miscari mici. Nu fac gesticulatii adevarate,ei doar misuna incet si se deformeaza. Se uita la mine.
Asta e doar una din categorii.
A doua e in felul urmator:
Tot mutanti,dar nu lipiti. Individuali,dar la fel de urati. Aia se msca. Tot rapid,dar se misca calumea.
Se uita la mine,se stramba,rad. Ii aud cum rad. Deobicei batjocoritor. Se misca,fug si se dau drept alte persoane.
Iau infatisarea unor cunoscuti de ai mei si ma deruteaza. Eu vad ca nu arata omenesc,dar tot ma las pacalita. Ma conving cumva...Nu stiu cum.
De fiecare data cand sunt ei prin preajma,simt cum ma mananca corpul. Ma irita pielea,ma enerveaza totul in jurul meu. Devin anxioasa si agresiva.
Ma cheama,imi rostesc numele,ma injura. Vorbesc despre mine,despre ce fac si ce gandesc eu. Ma barfesc,se fac amuzati despre mine.
Imi creeaza iluzii. Ca atunci cand m au convins ca sunt moarta. Imi creeaza un fel de realitate paralela,oribila. O teorie trista... Ma fac sa cred tot felul de lucruri pentru cateva ore bune. Uneori fac in asa fel,incat oriunde m as afla,toata lumea arata LA FEL. Toti aratau odata ca fostul meu barbat. Toti aveau vocea lor si se miscau rapid si ciudat. Le place sa joace teatru si inselatorie.
Sunt si vor ramane mereu niste perversi! Doi din mutantii respectivi faceau sex in casa mea odata. Erau mici,urati ca niste veverite mutante si negre.
Erau pur si simplu urate! Nu exista alt cuvant sa ii descrie!
M am uitat la ei,si mi au aruncat o privire plina de dispret si amenintatoare. M am speriat efectiv. Deci credeam ca or sa ma distruga din priviri. Ei nu imi vorbesc direct mie. Vorbesc deobicei intre ei,despre mine. Iar cand imi vorbesc mie,o fac doar pentru a ma pacali ca sunt cineva,cand defaot nu sunt!
Ei bine,oricum ar fi,eu cand ma uit in ochii lor stiu exact la ce se refera. Simt,si sunt foarte sigura ca II STIU DE UNDEVA. Nu stiu exact de unde,dar ii stiu foarte bine.
Cand m au privit asa urat,am stiut ca nu am voie sa ii privesc. Erau chiar in mijlocul sufrageriei.
Din greseala m am mai uitat odata dupaia,dar fara sa vreau si m au privit la fel de urat. Intelesesem ca "nu erau gata".
Ma simteam ca o proasta. Adica ei faceau ce faceau la mine acasa,iar eu nu aveam voie sa privesc un anumit loc din casa mea,si mi era si frica.
Alteori au o infatisare pur si simplu scarboasa. De exemplu sunt dezbracati,cu piele urata,cu un ochi lipsa.
Sunt parca "accidentati",sunt distrusi.
Dar pe cat de urati,pe atat de nesimtiti si rai!
Al treilea tip sunt umbrele.
Niste umbre lungi,subtiri si inalte.
Ma uitam odata pe geam,si i am vazut cum alergau spre mine.
Eu eram la geam deci,iar ei veneau de departe cumva. O armata de ei. Apoi...intr un anumit punct,s au oprit. Ca si cum o linie nu le permitea sa treaca.
Apoi,dupa ce s au oprit,au dat din cap dizaprobator,in semn ca "nu". Ei nu pot sa treaca mai departe.
Deobicei ii zaresc numai de pe geam. Stau la cateva strazi distanta,sau chiar in fata casei si se uita la mine. Nimic altceva. Nu se misca,decat atunci cand vin.
Vin si se opresc. Si stau acolo ca prostii!
Negrii,ca niste umbre rapide. Dar inalti ca *****. Inalti si subtiri. Sunt asa...neclintiti,incat ma holbez ore insir la ei de pe geam sa mi dau seama daca...sunt acolo intr adevar sau am haucinatii.
Al patrulea tip,descoperit de curand sunt un fel de dragoni O.o
Stiti statuile alea sumbre sinistre de la castele,facute din piatra in forma de monstrii cu aripi. Ceva gen...dracusori mistici cu aripi. Dracusori intuneati.
Nu spun ca ar fi Demoni sau ceva asemanator. Dar asa arata.
Nu stiu ce sunt,eu doar va explic ce si cum fac si cum arata.
De doua ori i am vazut,recent. In dormitor.
Odata pe timp de zi. Stateam in pat,pe burta si incercam sa dorm. Apoi...oi fi eu nebuna,dar patul se misca. Era ca un cal,care alearga. Parca era un cal ce o lua la galop. Simteam cum troncane sub mine si sare. Tudum Tudum,stiti voi neutral
Apoi am vazut in aer,cat se poate de real un fel de...dragon? Un dragon,facut doar din umbra. Unul lung,dinala ce zboara gratios.
Mama,deci m am cacat pe mine efectiv!
Intr o noapte,ca oricare alta,navigam pe Internet. Cu becul aprins,cam pe la 4 dimineata.
In orice caz,cu becul aprins. Geamurile mele le am "izolat" pe toate,lipind pagini din carti care imi plac. Deci lumina nu intra,de aia aprind lumanari sau becul.
Nu stiam exact daca afra e lumina deja sau nu. Nu stiu niciodata,decat daca deschid geamul smile
Faza e ca stateam cu becul aprins la Laptop. Cand m am pus sa dorm in sfarsit,am stins becul si orice sursa de lumina.
Nu vad cum se creeaza umbre in casa asta din moment ce ferestrele sunt acoperite. Ma rog.
Am stins becul si ma m pus in pat. Pe tavan,in aer,sus zburau numai dracii dinalea negre. Umbre cu forma. Coada luuunga cat ii *****,picioare,bot,aveau de toate.
Ma! erau asa clare,si totusi asa in ceatza. In sensul ca umbrele...se miscau,zburau incet dar frumos,in urma lasau un efect slow motion. Deci automat nu mai e asa clar. Dar cand le am vazut n am mai avut nici un dubiu ca nu ar fi reale. Deci asa clar aratau.
Am inchis ochii,au disparut. Iam deschis,erau tot acolo. Daca inchideam ochii,sau ii tineam deschisi,era la fel de intuneric. Bezna! Doar ca erau zburatorile alea..ce erau mai intunecate si decat bezna. Nu stiu sa explic,dar le am distins de intunericul din camera. Le am vazut formele.
Sincer m i s au parut frumoase,nimic amenintator.
Pana sa ma intorc pe o parte. Pe noptiera,tot unul dinala zburator,doar ca fara aripi. Doar o coada luuunga pana jos,pica de pe noptiera,iar el statea incolacit acolo.
BAI! Fix langa mine! Nu imi aduc aminte sa i fi vazut pielea de crocodil,dar pot sa jur ca asa o avea.
Neagra si cu crestatii. Pot sa jur!
M am gandit ca poate e vreo bluza pe noptiera si interpretez gresit.
M am ridicat in CUR, si am prins becul.
Ca sa vezi. Au disparut cu totii neutral
Nici o bluza, si nimic in spatele camerei ce ar fi putut sa mi creeze o astfel de iluzie!
Eram sigura ca daca sting becul,ii voi vedea din nou. Insa eram speriata. In sinea mea doream sa l sting si sa ating corpul de pe noptiera cu mana,ca sa verific daca e real,dar imi era frica!
In noaptea respectiva am dormit cu becul aprins,tresarind de fiecare data cand adormeam,in alerta.
Nu mi au facut nimic rau,nici nu am sitmit ca ma irita. Nu erau chiar urati,dar aia pareau PREA REALI ca sa stau sa ii privesc.
Spre deosebire de mutantii care se misca asa rapid ca n am timp sa m i se faca frica,astia zburau incet si frumos,ca in filme si m i sa facut pielea de gaina doar uitandu ma.
Nu au mai aparut de atunci,dar nici n a trecut macar o saptamana. Poate or sa mai apara.
Ei imi sunt total necunoscuti. Nu am auzit de ei..nu stiu daca s buni sau rau. Nu mi au dat nici un sentiment,nici o energie pe care sa o simt. Dar ERAU ACOLO mai reali ca oricare altii!
Mi a fost frica doar gandindu ma la posibilitatea ca m ar putea atinge...ca ar putea fi...solizi?...
Cu celelalte tipuri de mutanti,m am obisnuit. Dar pe astia nu i stiu.
Daca stie cineva ce sunt,ce e cu ei,ce vor,ce fac la mine in casa, e binevenit sa spuna!
Insa ceva! Foarte important!
E posibil ca aceste ciudatenii sa poata sa..intre intr un obiect anume si sa ma priveasca din el?
Eu am o colectie de cranii...doar din pasiune. Le am de mult si le colectionez inca.Imi plac ca decor. Le stiu pe fiecare in parte si nu m au speriat niciodata.
Faza e ca...unul din ele,pare sa ma priveasca. Stiu,suna a paranoia. Dar il am de 2 ani si nu m a privit niciodata asa.
Ii simt energia. E ceva in el. Nu stiu sa explic,ii vad fatza mai...perversa cumva. Pare sa ma priveasca in suflet direct,sa ma patrunda cu totul.
Pare uneori ca rade de mine,sau ca pur si simplu ma admira. Ia diferite fetze. Desi ramane la fel,dar eu il percep altfel.
E ca si cum ceva ar fi in el. Era craniul meu preferat taman,pe care l am cumparat primul.
Acum nu vreau sa par o copila smile) dar am si un ursulet de plush. Pe ala il am de si mai multa vreme,si la fel ca si craniul respectiv,nu ma privit niciodata in felul asta.
O saptamana ma tot privit. Ma uitam la el,il mai luam in brate,dar simteam...ca ma violeaza pe dinauntru cumva.
Daca il atingeam,bleah...ph! Nu stiu sa explic. E ca si cum un sarpe scarbos imi intra printre picioare pana in burta. E ca si cum un pedofil pervers isi baga mana in stomacul mereu si o misca acolo. Ma simt..patrunsa cumva,dar nu in sensul placut. Chiar deloc.
O saptamana am tot avut senzatia asta urata cand il atingeam,dar si un sentiment groaznic de vinovatie. Deoarece ma gandeam : totusi,daca imi inchipui doar si il evit pe bietul ursulet degeaba? Apoi iar il luam langa mine. Can navigam pe Internet in puteam la mine in brate, si va jur ca incepusem sa simt o obligatie.
Devenise insistent intr un fel. Ca si cum s ar supara daca nu l as mai baga in seama. Il tineam mereu in brate,cu orele! Citeam si eu vreo carte,il puneam si pe el cui botu acolo. Ba si citeam,incercam sa invat una si alta,si mereu simteam ca ma distrage. Ca nu i acord atentie destula. Lasam cartea si ma uitam la el. Ma uitam..asa,sceptica. Iar el stia asta. Ma simtea ca nu l iubesc. Ca mi e strain. cred ca asta il infuria. Era ceva in el,sunt sigura de asta!
Dar nu ceva frumos,nu o fantoma sau mai stiu eu ce. Era ceva pervers. Simteam ca are legatura cu..sexualitatea. Era ceva cu intentii rele..si perverse.
Ursuletul meu capata pe zi ce trece un aspect tot mai urat. Mai neglijent,si isi pierduse privirea aia inocenta si dulce de care m am indragostit atunci cand l am vazut in magazin. Incepea sa mi aminteasca de cineva..de ceva. Dar nu stiam de cine.
Imi dadea sentimentul ca in el,e una din entitatile alea mutante pe care le stiu de undeva.
Avea aspectul...unui pedofil. Nu stiu exact cum sa explic,simteam asta! Mai ales ca si a gasit loc intr o jucarie de copii. Simteam ca asta este!
Un pedofil,cu intentii perverse,unul urat si mutant,cu trasaturi de...desene animate? Da. Asa arata deobicei si mutantii aceia lipiti.
Ca niste desene animate urate,deformate,si..pedofile.
Tin sa anunt ca am fost dependenta de Crystal Meth un an de zile,dar m am lasat.
In perioada aia am experimentat tot felul de..lumi?
Ajungeam si la 5 zile fara somn si mancare. In care stateam lesinata pe pat si visam niste lucruri...pe care nu le pot descrie. Iar daca as faceo ar fi mult prea detaliate si tot nu as reusi sa explic exact ce vedam si simteam.
Faza e ca,intr una din experientele respective,am ajuns cumva la concluzia ca unul din mutantii respectivi..se afla chiar in interiorul meu.
E unul pedofil,dupa cum am mai zis. Unul care imi face rau,folosindu se de propriile mele maini. Daca inteelgeti ce vreau sa spun.
Ma simteam violata pe dinauntru,ma simteam...invadata de entitatea aia urata si respingatoare.
Dupa ce m am trezit din visarea aia,cu toate ca nu dormeam,sentimentul trecuse. Dar a ramas amintirea. Descoperisem ca am un idiot dinala in mine!
Nu stiu daca mai e acolo,pentru ca nu am mai luat nimic sa verific ce i cu mine si cum stau pe interior momentan. Dar am vazut cu ochii mei ca este in interiorul unor obiecte ce imi apartin!
Bine..a fost. Dupa o saptamana a iesit din ursulet smile) Stiu..stiuuuu ca suna aiurea,dar a fost cum am zis!
I am vazut din nou fetzisoara dulce si inofensiva si nu m am mai simtit obligata sa l tot tin in brate si am putut invata mai departe.
Apoi a dat raceala peste mine...coincidenta? Iar nu am invatat o saptamana. Inca incerc sa ma recuperez din raceala,nu pot sa simt mirosuri.
Deci am incetat sa mai ard betisoare ca nu are rost. Nu le simt. Si fara betisoare nici nu mai citesc,nici nu ma pot concentra.
Raceala mi a trecut,dar nu pot mirosi nimic neutral
Ciudatenia din craniu,habar n am daca a iesit. L am bagat in cufar si acolo l am lasat! Nici nu l mai ating macar,mi e sila.
Este cumva posibil ca ciudateniile pe care le vad sa intre inobiecte? neutral
Vorbesc foarte serios,si nu vreau sa aud teorii cum ca as fi schizofrenica,pentru ca NU sunt! Am motive foarte bune sa cred ca sunt sanatoasa la cap si toate cele bune. Deci nu vreau doctori!
Sus In jos
Master
Fondator
Fondator
Master

Data de inscriere : 30/04/2014
Varsta : 25
Localizare : Bistrita-Nasaud

Ce sunt astia ? Empty
MesajSubiect: Re: Ce sunt astia ?   Ce sunt astia ? EmptySam Iun 07, 2014 7:25 pm

1. Reciteste si corecteaza-ti greselile de ortografie.

2. Asta numesc eu ,,poveste" .. adica , atunci cand doar povestesti .. fara dialoguri .

3. Hai cu partea a-II-a . GJ
Sus In jos
http://WwW.MasterGaminG.ForumZ.Ro

Ce sunt astia ?
Sus 
Pagina 1 din 1

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
Activitate Paranormala :: POVESTI :: Povesti de Groaza-
Mergi direct la: