AleX. Corector
| Subiect: Paralizia de noapte Vin Mai 23, 2014 11:50 am | |
| ]Deschid ochii. Intuneric in jurul meu. Singurele luminite care se vad sunt Led-urile de la Pc si TV dar, bineinteles, si ceasul de pe noptiera. Imi arunc ochii pe cas si vad ca nu este nici macar ora 5 dimineata,era, mai exact 04:39. Am gura uscata.Incerc sa intind mana dupa un pahar dar nu pot.Singurul lucru care il puteam misca sunt ochii. Ma uit prin preajma incercand sa deslusesc ceva si apoi ii vad. Reptilieni. Dujmani nostrii a satanistilor. Erau in numar de 3 fiecare stand pe dulapul meu (erau ceva gen imagine 2d) aratandumi tot felul de scene. Unul dintr-e ei se transforma in iubita mea si se apropie de ceilalti doi care il injunghie. Apoi se transforma in parinti mei si intr-un nebun cu pistol. Stiam ce vor sa faca. Incercau sa ma faca sa cedez. Ma gandesc intesiv la Tatal Satan si apoi pur si simplu se opresc, se uita speriati in stanga patului meu si apoi dispar. Dispar pur si simplu! Adorm la loc...dimineata credeam ca a fost doar un vis urat, dar gasesc un text ars pe noptiera. „Felicitari fiule, nu i-ai lasat sa te induca in eroare si te-ai gandit la mine intens” | |
|
AleX. Corector
| Subiect: Re: Paralizia de noapte Vin Mai 23, 2014 3:31 pm | |
| hai ca ar mere ceva comm-uri | |
|
Angella
Mesaje : 7 Data de inscriere : 10/05/2014 Varsta : 24 Localizare : pe aici, pe acolo... langa tine...
| Subiect: Re: Paralizia de noapte Sam Mai 24, 2014 5:51 am | |
| Imi place povestea, dar ai cateva greseli gramaticale. Inainte de primul "dar" trebuia folosita [,]. Nu se scrie "dujmani" si "dusmani". Ai luat cratima de la "aratandumi" si ai dus-o la "dintr-e". Sincer, mie, de mica, mi se spune ca "dintre" se scrie fara cratima, iar "aratanudu-mi" se scrie cu. Cam atat momentan, la partea asta. Nu am fost atenta la toate greselile gramaticale, iar povestea imi place mult, dupa cum am zis si la inceput. | |
|
Master Fondator
Mesaje : 203 Data de inscriere : 30/04/2014 Varsta : 25 Localizare : Bistrita-Nasaud
| Subiect: Re: Paralizia de noapte Mar Iun 03, 2014 4:33 pm | |
| Tare , GJ | |
|
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Paralizia de noapte | |
| |
|